Wednesday, September 26, 2012

DIY Gubahan Bunga: Bunga Seindah Sakura


Ini bunga beli kat Romantika jugak.
Murah sangat. RM3 setangkai jer! Tapi sangat cantik (pada pandangan mata i la)

So mari mari... kita share apa yang jadik!

Bunga jer baru, pasu yang sediada yang petak kaler putih. *i memang suka pasu kaler putih*


Mari kita sumbat-sumbat sajer, sebab tak payah pakai span yer.


Dah siap. Senang giler bunga kecik dan halus-halus ni... sebab ia akan nampak kembang menggebu gitu!


View dari atas untuk 'menyemak' keseimbangan gubahan... sebab ni gubahan untuk meja kopi... so pandangan sudut 4 penjuru mesti sama. Takleh kosong-kosong-kosong macam Najwa Latif dok kata tu LoL
*
*
*
*
*
*
Taraaaaa

Inilah bunga raya kat rumah i. Murah tapi cantik.

Nak gubahan bunga lagi? Ewah... letih i tau asyik beli bunga-gubah bunga ni... hehehe! But just loves to do it and share it with uols yang sesamer ada minat yang sama!

Jumpa lagi...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...