Monday, February 25, 2013

What is Premium Beautiful?

As Salam.
Ayu terima banyak pertanyaan mengenai Premium Beautiful. So, kat sini ayu nak share sekali lagi mengenainya. 


TAGLINE:
Kesihatan, Kecantikan dan Keyakinan

Kerana ia direkacipta untuk:
  • 70% Kesihatan
  • 30% Kecantikan
  • = 100% Keyakinan



CIRI-CIRI:
  • Superbrands
  • Lifetime Warranty
  • Teknologi Jepun, US, Jerman dan Taiwan
  • Far Infrared Ray (F.I.R)
  • Pengikhtirafan American Chiropractic Association
  • Fabrik Akwatek & Akwadyne
  • Kuasa Regangan 360 (degree)
  • Direkabentuk untuk 70% Kesihatan, 30% Kecantikan


KEISTIMEWAAN:
  • Memperbetulkan pengaliran darah
  • Meningkatkan kadar metabolisme badan
  • Memulihkan sistem pernafasan
  • Menghalang pembiakan sel kanser
  • Membentuk badan dan postur yang baik
  • Fabrik yang lembut pada kulit
  • Membantu membersih toksin dari darah
  • Selesa dan sesuai dipakai sepanjang hari


INFO PRODUK
Set  lengkap Premium Beautiful terdiri daripada 3 pieces iaitu: 
  • Long Bra
  • Waist Nipper 
  • Long Girdle


Long Bra

  • Rekabentuk unik 3 dimensi cup piramid menampung payudara agar tidak jatuh dan bertindak menganjalkannya.
  • Bentuk 'U' di belakang mengagihkan lelemak ke tempat yang sepatutnya.
  • Membantu mengempiskan perut buncit dan masalah berkaitan perut.


Waist Nipper
  • Mengandungi 7 tetulang teknologi tinggi untuk membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok, slip disc dan sakit pinggang.
  • Membantu mengagihkan lemak terkumpul dari bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung yang menghasilkan bentuk badan yang ideal.
  • Sesuai untuk wanita selepas bersalin bagi menggantikan barut tradisional.


Long Girdle

  • Rekaan dan jahitan unggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.
  • Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke bahagian pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
  • Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaras lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.


"Rasai nikmat perubahan diri anda sekarang!"

Free Consultation & Trial provided

Contact:
Ayu Rashid

Saturday, February 16, 2013

Premium Beautiful Short Bra


Salam.

Selama kita sentiasa diwar-warkan dengan Premium Beautiful korset.
Harganya ialah RM2400 (saiz kecil) dan RM2600 (saiz besar)

Bukan semua antara kita mampu untuk membelinya. 
Maka telan airliur ajer lah kan? 


Takpe, jangan sedih ok!
Di sini tetap ada penyelesaian kepada anda. 

Produk yang tak kurang hebat dan berkesan untuk menjaga aset kita:

Premium Beautiful Short Bra!



Ciri-ciri Premium Beautiful Short Bra:


  • Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada  kedudukan yang betul.


  • Diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme, di samping meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara.


  • Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menganjal dan mengukuhkan kedudukan payudara.


  • Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada.


  • Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang pula dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan.


  • Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.


  • Mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian.


  • Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang kepada 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya.

  • Pad dada yang direka khas untuk membentuk payudara yang lebih mempesona.


  • Hiasan corak bunga-bungaan menonjolkan keunggulan produk.



Contact me for more info.
 Ayu Rashid

013- 255 0727

Thursday, February 7, 2013

Review Short Bra| From My Own Experience!

Oh! bukak-bukak jer terus intro gambar sensored gitew!

Actually ayu nak share masalah lemak kat belakang badan yang selalu menghantui kita. Yang menyebabkan kita seolah-olah memalukan diri sendiri dan 'tak sopan' kan?


Sebabnya.
Sebabnya ialah pemilihan BRA yang KURANG TEPAT.

Percayalah... kita tak perlu nak tunggu kurus langsing baru takder lemak kat belakang macam ni. 

Sementara nak tunggu kurus... kita gunalah bra yang betul yang dapat 'melindungi dan menyembunyikan' lemak-lemak atau dengan nama fofularnya ialah "spare tyre!"

*image googled*

Ok ladies... i taknak tunjuk testimonial atau share pengalaman orang lain tentang pemakaian Shor Bra Premium Beautiful ni. Sebab selama dalam lebih setengah tahun i pakai Short Bra ni... i sangat berpuas hati.

Senang dipakai untuk mama yang sentiasa sibuk yang kekadang nak kene cepat sampai amik keputusan malas nak pakai full set Premium Beautiful... so i pakai jer Short Bra!


Walaupun tak pakai full set of Premium Beautiful korset... i tetap confident kerana short bra sangat selesa, tak panas, dan dapat menjadikan susuk dadaku menarik gitew!

Ni ayu nak share gambar ayu pakai Short Bra. 
*I tak pakai Waist Nipper dan Long Girdle.*

Baju kain dari material Lycra sangat cantik dan selesa. Tapi awas! Sebab ia 'melekat' kat badan. So memang tinggi kebarangkalian untuk kita menonjolkan spare tyre yang kita ternak sepenuh kasih dan sayang!

Ramai orang kata Ayu kurus... tapi takder la kurus pun sebenarnya hahahhaa. Sebab i memang tak jaga makan dan suka makan. So badan adalah turun-naik dengan jayanya. 

Kat belakang badan i ada jugak lemak-lemak ni. 
Tapi bila i akan Short Bra... memang lemak tu tak nampak! 

Sebabnya ialah Short Bra tu dapat 'cover' tempat-tempat yang lemak akan terjojol keluar.

Berbanding kita pakai bra biasa yang lilitan bajuya tak besar macam short bra... of course bra biasa tak dapat 'menyembunyikan dan meletakkan' lemak kita dengan sempurna. 

Malah kalau yang  jenis suka pakai bra ketat tu lagi la tak elok kan? Lemak makin la terkeluar sebab bra tu dah menekan isi dan lemak kita ke dalam. Bila tempat yang tak di'cover' ngan bra tu of course akan lebih terjojol keluar.

Cuba tengok gambar Short Bra ni... 



Bahagian Depan: 
Cup yang selesa dan dapat mengelakkan isi breast kita terkeluar.

Bahagian Tepi: 
Melindungi dan meletakkan lemak di bawah ketiak kita dengan sempurna.

Bahagian Belakang: 
Crucial part... Nampak tak? Lebar kan baju tu? So memang CONFIRM lemak bahagian belakang badan kita akan TERLINDUNG dengan SEMPURNA!

Paling ayu suka short bra ni ialah...
Ia push up ok... ada span yang nipissss jer. So tak perlu nak sumbat kain or tisu untuk kasik impak maksima hahaha!

Till then, semoga sharing dan pengalaman Ayu ber-Short Bra dapat meyakinkan uols dengan produk hebat ini.

Sekali beli jer... worth buying. 
Tak perlu dah bra biasa... lagi jimat kan?

Jumpa lagi.
Ayu Rashid
013 - 255 0727

Wednesday, February 6, 2013

Perbandingan Ukuran| Short Bra & Long Bra

Salam.
Ayu nak share pulak tentang Perbandingan ukuran Short Bra dan Long Bra Premium Beautiful.

So, dapatlah uols mengagak ukuran antara kedua-dua produk istimewa ni.

Buat yang ada  banyak lemak kat belakang badan tu... memang elok sangat pakai Short Bra ni. Sebab malu tau, kalu nampak lemak-lemak kat belakang tu terjojol keluar.


Atas: Long Bra
Bawah: Short Bra






Short Bra Special Packaging!
Packaging Short Bra sangat cantik!

Sesuai untuk dijadikan sebagai gift kepada ibu, isteri, tunang, girlfriend dan adik kita.
Kalau dijadikan sebagai hantaran pertunangan dan perkahwinan pun confirm meletup!
Wahhh... Premium Beautiful Short Bra dan Premium Beautiful Corset is a LUXURY product ok!


Persamaan Short Bra & Long Bra ialah:
Lifetime Warranty
Free Servis for Repair


Harga:
Saiz Normal: RM399.

Saiz Large: RM439


Berminat?
Contact me for Special Price + Free Gift!

Ayu Rashid
013 - 255 0727
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...