Friday, February 8, 2013

February 08, 2013

Shopping Time at SACC Mall di CNY Eve


CNY Eve ramai orang dok bersesak atas jalan raya nak balik kampung. Cina punya raya, melayu lelebih. Itu  lumrah hehehe. Kami pun nak pegi JB jugak, tapi memang dah agak jalan akan jem teruk. So, hari Ahad baru kami akan ke JB.

Maka, marilah kita berlari-lari di dalam SACC Mall. Kerana lengang giler. Nak parking kereta secara melintang-pukang pun boleh (kalau nak kene clamp dan keter nak kena calarlah hahhaah!)


Oh! mari beli new wedges... dan marilah kita makan-makan-makan 'sihatkan' badan.
Dan... mari ber-camwhore sekali! Cantik rumah 'Aso' ni.


my hensem (lah sangat) boy


anak-anak bersama mama mereka. hariz pandang ke lain, dania pandang ke lain, mama pandang ke lain!


tunjuk perasaan... buat muka macam tu. geram haku!


Marilah kita kembali ke pangkal jalan rumah sebelum lebih banyak duit dihabiskan!


Wednesday, February 6, 2013

February 06, 2013

Perbandingan Ukuran| Short Bra & Long Bra

Salam.
Ayu nak share pulak tentang Perbandingan ukuran Short Bra dan Long Bra Premium Beautiful.

So, dapatlah uols mengagak ukuran antara kedua-dua produk istimewa ni.

Buat yang ada  banyak lemak kat belakang badan tu... memang elok sangat pakai Short Bra ni. Sebab malu tau, kalu nampak lemak-lemak kat belakang tu terjojol keluar.


Atas: Long Bra
Bawah: Short Bra






Short Bra Special Packaging!
Packaging Short Bra sangat cantik!

Sesuai untuk dijadikan sebagai gift kepada ibu, isteri, tunang, girlfriend dan adik kita.
Kalau dijadikan sebagai hantaran pertunangan dan perkahwinan pun confirm meletup!
Wahhh... Premium Beautiful Short Bra dan Premium Beautiful Corset is a LUXURY product ok!


Persamaan Short Bra & Long Bra ialah:
Lifetime Warranty
Free Servis for Repair


Harga:
Saiz Normal: RM399.

Saiz Large: RM439


Berminat?
Contact me for Special Price + Free Gift!

Ayu Rashid
013 - 255 0727