Friday, June 7, 2013

DIY Gubahan Bunga| White Roses English Style

Ni bunga rose putih yang ayu beli masa belum kawen lagi.
Punyalah lama, dah dalam 8 tahun!
Tapi sebab ayu rajin (lah sangat) basuh dan gubah semula...
Maka bunga ni nampak cantik lagi.

So, nak jadikan bunga ni ala-ala English style macam kat Romantika dan KK Home Deco, senang jer.
Cucuk jer bunga putih tu + daun-daun yang uols boleh beli kat Romantika.
Lagi banyak daun, lagi meletopssss gubahan bunga korang.


Eh, tunjuk yang dah siap! Heheehe, malas nak snap masa sebelum gubah.
Bunga ni ayu basuh dulu, maklumlah... bunga kat kampung cepat berabuk.


View dari atas. Comel kan? 


Letaklah di mana sahaja yang sesuai. 

Berjumpa lagi dalam gubahan bunga yang akan datang. Sebab rajinnya bermusim. Lagi-lagi bila balik kampung memang tugasan ayu basuh bunga dan gubah semula. Heh!

Love;
Ayu Rashid

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...