Thursday, November 14, 2013

Deko Idea: Dinding Jalur-Jalur aka Stripes

As Salam.

Since mood nak deko rumah dah ke lautttt sebab nizam manjang kerja, sampai banyak lagi benda tak buat lagi. 

Yang still PENDINF: 
Cat semula dinding feature wall yang bercapuk sebab dinding lembab, pasang railing langsir, gantung 2 set lukisan 3 serangkai dan satu projek mega habiskan duit heheheh belum di seleaaikan lagi). 

So memang takder mood nak men-deko. Cukuplah mengemas on a daily basis sahaja. 

Ni nak share idea cat dinding stripes yang cantik gila! Ni dinding kat McD The Mines, Seri Kembangan, Selangor (siap ngan nama Daerah & Negeri tu hahaha)

Menarik kan?

Kalaulah dapat cat macam McD tu kat dinding ni kan best. Tapi memang tak rajin!


Ok... jumpa lagi. Update guna hp jer. Anak bujang asyikz nk pegang tangan jer. Huhuuuu!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...