Wednesday, January 29, 2014

Bunga Lily dah Berbunga!

Lama ayu tak share tentang Laman Sekangkang Kera kami kan.

Ni nak share kegembiraan bila tengok pokok bunga Lily dah berbunga!

Makanya, hatiku turut berbunga jugak.

Can you spot it?

Kasik zoom-in sikit.
Cantik kan?



Saya sayang pokok lily ni.
Its always in my sweet memory ;)

Malam ni nak balik kg. 
Balik sini semula minggu depan bunga ni confirm dah layu.

Sebab bunganya tak tahan lama.
Takper. Nanti berbunga lagi yer bunga.

Kami tak sabar nak balik jumpa Nenek Jah.
Tapi balik kali ni pasti ada rasa kehilangan.
Sebab ni first time balik lepas arwah abang meninggal.


#hariz sambut birthday kat rumah nenek jah tahun ni. 

3 comments:

Nor Arinee Mat Saaud said...

salam.
nampaknya minat kita sama.
i juga suka hias laman tp belum cukup pandai nak kasi cantik.

kalau tak keberatan boleh tak sis share susunan taman mini sis.
bolehla share idea nti.

TQ

Ayu Rashid said...

Wsalam. Hai nor arinee.
Bukan taman mini pun sebenarnya. Cuma ada bbrp pasu jer. Mmg menyedihkan tgk. Tp ni dlm proses nak menambah pokok.

Fizah said...

mashaaAllah...cantiknya..!! gigih kak ayu menanam bunga..salute!