Monday, January 13, 2014

Dekorasi Bilik Kedua yang Terkini!

As salam.

Bilik dania dah jadi ala-ala bilik stor. 
Tapi stor version kemas :P

Plan asal nak jadikan Playroom dan study room.
Tapi mmg jarang sangat naik kat atas.

Then, plan bila beli sofa baru.
Nak letak sofa lama kat sini.
Together letak tv sekali.
Maka jadilah pulak family room.

Tapi hold dulu beli sofa. 

Makanya, tu bilik ni jadi tempat letak almari pakaian, almari solek dan sikit mainan anak-anak yang jarang guna.

Sebab ni sebenarnya Master Bedroom.
Tapi sebab bilik ni menghadap cahaya petang.

Tu taknak jadikan bilik tidur. 
Panas luarbiasa nanti. Tak sanggup.

So... inilah hasilnya setelah berhempas pulas sesorang. 









*malas nak letak captions. Sebab update guna hp jer ^__^

Hopefully, senanglah nak maintain rumah ni.
Rutin semakin sibuk.
Kena kurangkan masa kemas rumah.
Sebab tahun ni nak fokus ibadah, home schooling anak-anak dan business.

In shaa Allah.
Dah ada proper workstation makin semangat nak working from home.

Jumpa lagi.

No comments: