Saturday, January 18, 2014

Review| Home Binder 2014

As Salam.

Meh sini nak show-off share sikitttttt.
Home Binder 2014 yang colorful dan cantik ni.


Haaa... Jangan kagum dulu dan puji i.
Bukan i yang buat... tapi beli hehehe.

Boleh klik link ni untuk info lanjut tentang Home Binder 2014 ni.

Harga murah jer. RM10.
Beli secara ONLINE jer dalam bentuk softcopy.
Fizah akan email-kan softcopy Home Binder ni lepas kita dah bayar.

Ada beberapa bahagian dalam Home Binder ni.
So, memang memudahkan kita untuk 'organised'kan diri dan masa.

Setahun punya Planner



Tarikh Istimewa
Planner dari Januari - Disember.
   
Nota Tambahan
Plan untuk beberapa tahun akan datang.


Masa ayu kerja dulu.
Ayu just print Planner dari Ms Outlook jer.
Senang nak rancang dan uruskan kerja opis.

Boleh dikatakan ayu ni dari dulu spesis well-organised 
(hohohh... puji diri sendiri, ko mampuuu? lol)

Tapi tahun ni memang banyak plan nak kena buat dan capai.
In terms of kids education, business dan financial.
Sebab tu perlukan proper 'organiser'.

Terima kasih Fizah kerana idea Home Binder ni.
Semoga ia memudahkan lagi kerja kita semua.

So, saper nak beli...
Boleh visit blog Fizah dan deal dengan beliau.

Tak terlewat lagi nak beli.
Kan masih dalam bulan Januari.
Masih awal tahun aper :)

Jumpa lagi.

1 comment:

Fizah said...

dear ayu dear,,masyaAllah terima kasih sgt sudi review dan byr full pulak...semoga MURAH rezeki ayu sekeluarga...ameen ameen ya Rabb .. :')