Tuesday, January 21, 2014

REVIEW| Kondominium Peranginan TNB (Part 2)


Kita sambung Review untuk bahagian 'outdoor' pulak.
Kedudukan kondo ni dekat dengan laut.
Tapi kami tak ke laut langsung.
Sempat la budak-budak mandi swimming pool 2x.

Nampak tak belah kanan tu?
Gazebo Cafe.
Makanan biasa-biasa jer rasanya. Tapi murah. So kalau bajet kecik memang boleh sangat bercuti kat sini.
Ingatkan mahal makanan kat sini, sekali tengok menu... Eh! macam kat kedai luar jer. Gitew.


Dah kenyang sarapan, boleh terjun kolam terus :P

View kat sini boleh tahan cantik.
I just like it so much. Kata suka alam sekitar kan?


Laluan dari bilik-bilik kondo ke swimming pool, cafe dan laut.



Bila bercuti dengan family memang seronok. We can bonding together.
Tapi, as a housewife... sometimes i really need my ME TIME.
Nak rehat pepuas, tidur pepuas dan bersantai tepi kolam atau pantai.
Tanpa gangguan seiapa.
No internet at all. Just nak lari dari kebiasaan.
Baru bebetul 'ME TIME' dan rileks time.

Oh! Bila nak dapat masa bersendirian macam ni.
Sometimes, rasa sangat letih. Huhuhuuh. 



Layankan jerlah i yang suka snap gambar pokok kan.

Pokok kesukaan i. Jenis besar ni, kat tepi cafe.








Kalau nak berehat memang sesuai tempat ni.
Harga murah dan agak selesa.
Boleh angkut family ramai-ramai kondo ni besar.

Kitorang plan nak menginap pulak kat Cameron Highlands dan Melaka
(*Melakaaaaaa jugak!!!)

Jumpa lagi.

No comments: