Tuesday, February 25, 2014

March is Just Around the Corner...

As Salam.
Semakin malas bersiaran. 
Tapi nak fokus update blog kat blog lagi satu.
http://ayurashid.blogspot.com

Ni memang personal blog.
Puas berblog kat sini.
And its all about our family and daily life.
Daily ke... sebab last update was on November 2013.

Gigih nampaknya nak kena update secara Marathon.
Kena tunggu angin rajin datang. 
Masa tu sehari boleh siap 5 entry.
Memang la banyak entry leh siap... dah byk gmbr jer :)

Home Binder 2014 ni saya beli disini
Kembali kepada tajuk entry.
Yer... masa sangat cepat berlalu.
Minggu ni dah last untuk bulan Februari.

Start bulan Januari lepas lagi.
Ayu dah manage semula Financial Management.
Walaupun dah tak kerja almost 4 years...
Ayu masih ada monthly commitments nak kena hadap.
Paling utama ialah untuk mak.
Selagi mak ada... selagi ada kudrat carik rezeki.
Mak adalah keutamaan. 
Itulah berkat rezeki... ada pada ibu bapa.

Masa berlalu memang pantas.
Bangun pagi seawal 5am atau 6am.
Buat kerja rumah... uruskan anak.. uruskan laki (eh!).
Sedar-sedar dah malam.

Ini dah nasib baik duduk Semenyih.
Waktu merayap untuk bershopping dah kurang.
Keluar semata untuk makan atau carik barang dapur.
Takdanya nak melilau tawaf shopping mall macam dulu.
Walaupun ada rasa kehilangan hahhha. Tapi kuhadapi jua...
Soooob.... sobbbbb... dasar kuat merayap!

Semoga tahun 2014 benar-benar Beautiful and Fantastic!
Yang penting... tahun ni nak fokus untuk ibadah dan majukan bisnes Shaklee.

In shaa Allah.
Rezeki mak dan anak-anak pasti ada.

Tapi... rasa nak tambah anak la... hahahhaha!
Amin.

Jumpa lagi.

2 comments:

Fizah said...

private ek kak blog satu lg...hehe...apapun wish u best of luck for this beautiful year! =)

Ayu Rashid said...

Yer fizah. Sbb byk gmbr sensored kat situ. Eh! Hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...