Wednesday, March 19, 2014

DIY Gubahan Bunga| Tulip

Ayu beli bunga tulip kaler oren.
Dah balik rumah tu... nyesal pulak tak ambik kaler cream.
Tapi, still cantik pada pandagan mataku :P

Beli 6 tangkai, RM6.90 each. Material tak nampak kualiti... dah reganya pun murah.
Kalau yang tangkai panjang harga more than RM10, memang cantik. Tapi sekuntum jer!
Tak cukup meriah hahhaha.

Pada pandangan mata ayu, bunga tulip boleh nampakkan impact deco 'moden'.
So, sesuai letak dalam pasu kaca.



Letak suka-suka hati sesedap rasa jer. Simple!


View dari tepi. Saja gubah senget camni. Style laaaa konon :P

Letak di mana?
Letak kat rak tv. Menyerlah warnanya... Naallllllllaaaaa ngko!


Next entry: DIY Gubahan Bunga Rose kecik.

Jumpa lagi.

5 comments:

cik hani said...

Simple tapi lawa..
betul kak.. kalau ada cream punya bunga mesti tambah berseri.

Baiduri said...

Cantik....klu letak kristal@batu2 kecil dlm balang tu mesti lg berseri....hehe....suka ati plak bg idea yek, jgn marah....

sue suria said...

Serius...like oren. Tp biasa jmp tulip purple je.

sue suria said...

Lawa...kat tmpt sue ada tulip purple n cream..

Ayu Rashid said...

Hani: Nanti kene buat lawatan tapak lagi ni nk beli kaler cream pulak :P

Baiduri: Betul jugak tu... batu yg putih2.. mesti lawa. mana nak beli ek?

Sue suria: Sue duduk oversea ke?