Tuesday, April 29, 2014

Header dan Watermark by Sue Suka Susun

Perasan tak... perasan tak? Alaaa, silalah perasan kelainan kat blog i hahaha.
Header baru uols! Siap ada bunga-bunga lagi... ko adoooo?

Header sebelum ni buat sendiri, dah setahun lebih guna.
Buat sendiri, guna Photoscape. Alahai, sendu melihatnya. 
Tapi tetap bertahan sebab tu jer yang mampu buat. 
Takder seni katakan. Lagi pun tak berapa rajin nak mengadap buat.

Akhirnya... Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Tempah dengan Sue Suka Susun (Klik Link tu tau)


Hebat Sue ni tau. Ini semua idea sue. 
Bila dah siap, sue tunjuk kat ayu kat FB Chat. Ubah sikit-sikit jer kat Font Type dan Color. 
Lain semua perfect macam yang ayu suka. I just like header yang simple dan sedikit sebanyak melambangkan diri i yang suka bunga, warna mestilah kelabu + putih. Tajuk cukuplah Nickname i kat Internet dan Blogging world.


Watermark juga Sue buatkan untuk ayu. Juga sangat cantik dan simple.
 Lepas ni kena rajin letak watermark sebab dah ada watermark cantik hasil kerja seni sue.
Cuba tengok...cantikkan?

Black & White. This is what we called Life?

This is too sweet and lovely!

Kalau korang nak tempah Header Blog, Watermark dan Facebook Cover, boleh contact Sue. 
Harga memang murah, tapi hasilnya memang tak mengecewakan.


Klik Link kat bawah ni untuk maklumat lanjut:

P/S: Ini bukan iklan berbayar, tetapi Review dari seorang sahabat. Ayu suka sangat surirumah yang menjadikan hobi/kemahiran sebagai sumber pendapatan. Semoga Sue terus berjaya!

2 comments:

cik hani said...

Nice header

nikrohayu nikishak said...

saya pun nak la...dah masuk link sue di blog saya juga. harap sue suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...