Wednesday, April 9, 2014

Pilih Kasih!

Assalamualaikum.
Tajuk, mengundang spekulasi sangat!

Sejak ada blog baru, rasa takder daya upaya nak update dedua blog.
So, ayu decide untuk berblog kat blog baru berkaitan dekorasi.
Sekali harung kat sana tau. 



Kat blog ni, ayu akan share tentang bisnes dan produk yang ayu jual.
So, kalau agak-agakn menyampah tengok update pasal bisnes,
Silalah menjenguk blog lagi satu tuuuuuu.

Ayu pun akan slowly remove entry berkaitan our personal life.
Lepas ni nak keep it as secret jer la... 
Ayu ada blog personal private lagi satu.
Kalau rasa rindu kat weols... bolehlah email i, nanti i add as readers.
rahayu4179@gmail.com

Last but not least.
Terima kasih atas kesudian singgah di sini.

Salam sayang;
Ayu Rashid

1 comment:

cik hani said...

ingatkan pilih kasih apa la tadi.. hehehe