Friday, May 2, 2014

Bisnes dari Rumah| Produk Digital dan Perkhidmatan

Assalamualaikum. 
Semalam 1/5/2014 genap sebulan Ayu menyertai Akademi Bekerja di Rumah (ABDR) sebagai Rakan Niaga dan Pengurus Online Akademi. 

Hanya bermula dengan modal Yuran sebanyak RM200, dalam tempoh sebulan tersebut Ayu sudah pun mendapat pulangan modal dan lebih daripadanya. 

Syukur alhamdulillah. 5 orang wanita yang mempunyai impian untuk Bekerja dari Rumah telah mendaftar Pakej Kelas Online melalui Ayu. 4 orang daripada mereka adalah pembaca blog Ayu. Dan lagi seorang juga rakan yang dikenali beberapa tahun lepas melalui bisnes Premium Beautiful. Terima kasih kerana mempercayai Ayu.

Kini, kelima-lima mereka dalam proses belajar dan menyiapkan tugasan. Malah ada yang sudah mula mempromosi produk masing-masing dan produk Akademi. Ayu doakan semoga korang semua berjaya mencapai impian masing-masing. Dengan usaha tanpa putus asa, istiqamah dan doa... InsyaAllah, pasti ada rezeki nanti.

Mungkin ada antara rakan pembaca yang hendak berniaga, tetapi tiada produk atau anda lebih suka berbisnes Produk Digital dan Perkhidmatan, anda boleh mendaftar sebagai Pengurus Online Akademi.

Dengan Pakej Yuran dari RM200 - RM300, anda layak menjadi Rakan Niaga dan Pengurus Online Akademi. Pendaftaran sekali sahaja. Anda akan menerima eBook dan dimasukkan ke dalam Group FB di bawah bimbingan Cikgu Zaila Mohamad

Sebagai Pengurus Online Akademi, anda layak mempromosi produk akademi yang terdiri daripada:
1. Produk Digital - eBook
2. Perkhidmatan kelas online 
3. Upah membuat blog
4. Mempromosi bengkel
5. Pakej Iklan

Anda akan mendapat komisen melalui pendaftaran pelajar dan jualan eBook. Tidak perlu keluar rumah, mengeluarkan modal berkali-kali, menyimpan dan pos stok barang. Hanya menggunakan Internet sahaja.

Hubungi saya untuk maklumat lanjut.
Rahayu Abdul Rashid
Pengurus Online ABDR
SMS/Whatsapp: 013 - 255 0727

No comments: