Wednesday, May 7, 2014

DIY Gubahan Bunga| Hariz pun Suka Gubah Bunga!

Ini just throwback jer. Disember 2012, umur hariz belum sampai 2 tahun. 
Dalam tahun ni ayu banyak berulang ke JB.

Kat rumah kakak ayu kat JB pun ada jugak ayu belikan kakak bunga.
Bunga kat Romantika kan banyak yang murah. So aper sangatlah nak belikan kakak kan.

Tengok aksi budak ni gubah bunga. Iyer gubah lahhhhh sangat kan.
Menyepah bunga ada la. 
Asal ibu atau mama dia gubah bunga... dia sibuk pegi tarik then gubah semula!
Konon gubah... habis berterabur dikerjakan!

Sampai sekarang pun, kalau ayu nak gubah bunga.
Dia pun sibuk nak buat sama. Sebab nak gubah bunga time dia tidur.
Kalau tak, memang disaster la jadiknya.

Begini caranya puan-puan.

See, bukan main bersungguh-sungguh tu. 

Gubahan sudah siap! Tag harga pun tak bukak lagi. Ini baru balik shopping bunga la ni hehee.

Untuk gubahan seterusnya... kita gunakan bakul 2 tingkat yer puan-puan. Nantikan hasil gubahan selepas iklan ini. LOL

No comments: