Wednesday, June 24, 2015

Cozuma Mattifying Lipstic| 5 Warna Memukau!

Assalamualaikum.
Ini dia 5 warna Cozuma Mattifying Lipstic.

Cantik kan? 
*bila tengok nama Shanghai Tang tu, iols rasa pelik laaa... hehehe. 

Test kat tangan. 
Memang cantik dan rasanya sesuai dengan warna kulit majority wanita kat Malaysia ni.

Macam kulit Ayu, nak kata putih tak jugak, gelap pun lagi la taknak ngaku hahaha.
Tapi semua 5 kaler ni ayu rasa molek jer pakai. 
Sekali-sekala nak melaram dengan pelbagai kaler apa salahnnya dok?


Ayu dah pakai semua 5 warna ni.
Nak keluar pegi kedai runcit atau Speedmart 99 Semenyih;
Pun pakai Cozuma ok!
Biasa tenyeh lipgloss Mentholatem atau d'Herbs ajer.
Mesti budak-budak 99 tu pelik tengok.
Naper laaaa kakak ni asik bergincu ajer semenjak beberapa menjak ni.
Dia tatau kakak ni tengah kemaruk lipstik haahha.

Bukan apa, nak test bibir menggelupas ke dok.
Tahan lama ke dok.
Sebab kitorang ni, nama jer pegi Speedmart 99 atau kedai runcit.
Tapi mesti singgah makan!
Tak makan berat, roti canai pun jadik ler. 
Eh! roti canai tu makanan ringan tau pada i :P

So, ayu rasa lipstic ni memang best.
Ini bukan sebab ayu menjual, tapi review sebagai pengguna.
Sebab bibir ayu sensitif, mudah pecah dan kering.
Lagi pun, ayu tak suka pakai lipstik sangat sebenarnya.
Kan dah citer suka pakai lipgloss ajer!

So, kalau sesaper nak cuba Cozuma Mattifying Lipstic ni.
Ayu jual murah-murah jer. Kira harga kasih sayang.
Lagi nak puasa ni... 
bibir makin nak kena jaga takut tambah kering.
Dengan adanya Kolagen dalam Cozuma lipstic ni.
InsyaAllah dapat bantu sihatkan dan jaga bibir kita.
Nak cantik... pilih yang berkualiti dan berkesan.

Kalau nak beli 5 batang, ayu kasik harga paling special.
Kalau uols yang ada geng nak share beli, boleh beli sesamer.
Dah jimat postage dan of course dapat harga special.
Sebab setiap items ayu kira harga lain-lain (diskaun)

Haaa.... gitew. Jom ber-Cozuma!

Jumpa lagi...

1 comment:

aIEn said...

bape rm sebatang tu? mcm minat je kaler pandora tu =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...