Sunday, August 3, 2014

HOMESTAY Sri Pagi di Bukit Gambang Kuantan.

SPONSORED POST
Please scroll down for my latest Entry

Salam semua.

Bila bercuti bersama keluarga dan ada anak kecik, selalunya kita lebih selesa menginap di Homestay berbanding di hotel. 


Kalau korang ada nak pergi ke kawasan Kuantan dan semestinya terbayang kat mata Bukit Gambang Resort City,  boleh la menginap kat Homestay kawan sekolah Ayu. 

Rumah Tamu Sri Pagi

No. 4, Lorong 28, Taman Gambang Damai, Kuantan, Pahang Darul Makmur





View dari tepi 
Home stay ni masih baru so of course best dan bersih!
Corner lot... so memang lapang sangat.


View dari depan
Parking yang selesa dan lapang


Ruang Tamu
Dilengkapi set sofa


Televisyen pun ada.


Ruang Makan
Set meja makan 5 kerusi

Dapur
Dilengkapi dengan Peti Ais dan kelengkapan basic di dapur.
(tiada gambar)



Bilik Tidur dan Bilik Air
Homestay ini mempunyai 4 buah bilik tidur dan 2 bilik air.
- Setiap bilik dilengkapi dengan katil bersaiz Queen, tilam, almari pakaian dan almari solek.
- Kipas siling








Lokasi dan Fasiliti berhampiran:
  • 30 minit ke Pusat Bandar Kuantan
  • 5 minit ke Pusat Matrikulasi Gambang
  • 5 minit ke Pusat Asasi UIA
  • 5 minit ke Kolej Komuniti Paya Besar
  • 10 minit ke Universiti Malaysia Pahang (UMP)
  • 20 minit ke Kolej Islam Pahang Sultan Ahmad Shah (KIPSAS)
So, bila ada korang atau parents nak hantar adik-adik belajar kat IPTA/IPTS kat atas ni, elok sangat menginap kat Homestay Sri Pagi. 


Macam mana? Menarik kan?

Harga sewa pun murah jer.


RM200 sehari.


Untuk tempahan dan maklumat lanjut, boleh contact:
Encik Nizam dan Puan Hasnira

 013-9991790

 0179627003

 0198639603

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...