Monday, July 7, 2014

Nak Masak Apa?


Aduh! Pening nak masak apa.
Pegi bazar ramadhan pun tak tau dah nak beli apa.
Balik-balik murtabak jugak dibeli.
Makannya pun tak seberapa.
Kurang selera makan la (sangatttttt!)

Hari ni dania request nak makan ayam masak tempoyak.
Adalaaa sikit tempoyak nenek ucu dia kasik semalam.

Kenapalah malas sangat nak masak ni.
Kalau dapur cantik meletop-letop baru rajin masak kot haha!
Nampaknya sampai ke tua dapur kami jarang berasap!
Kalau dah malas, macam-macam alasan kan.

Ok... tu jer nak update.
Korang masak apa... ada jugak pegi bazar lagi hari ni.
Hehehhe... tapi ayam tempoyak wajib buat.
Nanti frust dania!

Daaaaaaaaaaaaaaaaaa....

2 comments:

Aty_Fared said...

saya pon pikir bende yang sama..tapi asben takde ni..jadi..beli kat kedai jer lah..bukan bazar..tapi kedai makan biasa makan tu.. :)

Ayu Rashid said...

Sory aty baru reply hehe. Akak ni bukan takat bulan puasa je letih pk nak masak apa.. tiap2 hari pun sama.. tu weekend asik blk kg jer.. selesai masalah utk 2 hari ahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...