Wednesday, September 24, 2014

Bilik Dania dah Jadi Bilik Longgok Almari dan Barang!

Assalamualaikum. 
Ini pulak keadaan dalam bilik Dania... Semua longgok dalam bilik ni. Tu laaa, bilik ni sebenarnya Master Bedroom, memang la besar. Tapi malangnya, bilik ni mengadap cahaya petang. Oiiii panas luarbiasa!

Gini la keadaan bilik dania ni yang kononya juga Playroom, tapi dah bertukar jadi bilik store! Tapi bilik ni sentiasa kemas, iols tak boleh la duduk kalau rumah bersepah. Risau memikirkan hehehe. Walaupun naik atas jarang-jarang jer, tapi mesti kena kemas. Vacuum 2x seminggu dan mop sekali seminggu. 














Ok malas nak tulis captions. Nanti korang boring baca :)
Jumpa lagi... Bye!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...