Tuesday, September 9, 2014

Happy 8th Birthday Dania!


Gebu si dania ni sekarang... bulat kemain lagi.
Senang hati agaknya duduk semenyih. 
Mama dia jugak makan hati tak dapat makan best-best kat sini
Uiksss... ingat makan ajer kan!



Since papanya kerja kat Kuantan, duduk jer la kat rumah.
Plan nak ke Melaka terpaksa cancelled.
Alahai tower TNB, time macam ni la ko nak tumbangkan.
Kenapa tak bertahan dulu sampai minggu depan hehee.


Kesian dania... no birthday cake, no jalan-jalan carik makan dan hadiah macam biasa.
Apalagi nak tidur-tidur kat hotel.. sobbbb sobbbbb.
Eh! Saper yang sedih lelebih ni, mak ke anak?


InsyaAllah, nanti kita beli kek kat kampung.
Hadiah tetap dituntut... itu wajib!
Ini pesanan mama... setiap kali besday mesti mintak hadiah dengan papa.
Jangan mintak dengan mama hehehhee.

Tu jer. Bye!

1 comment:

mama amir said...

selamat hari lahir...semoga menjadi anak yang solehah ye...