Wednesday, October 15, 2014

Cadar Quilt Patchwork dari Laurea Home Furnishing

Assalamualaikum.
Takder ubah apa-apa pun... memang semata tukar cadar.

Nak sangat kaler kelabu... dah dapat.
Lepas ni nak beli karpet kaler kelabu pulak. Lama tak pegi buat lawatan tapak kat Nilai 3.
Nak karpet kaler kelabu sepenuhnya, tak mau ada kaler lain atas tu. 

Bunga pun dah sedondon ngan cadar. Kebetulan!


Kaler pink dan putih pun ada... matching dengan alas meja.


Zoom in corak cadar quilt patchwork ni.
Kepada sesaper berninat nak beli, boleh layari laman web Laurea Home Furnishing:
www.laureahomefurnishing.com

Banyak jer online seller cadar quilt ni, asalkan ada duit... semua boleh!

Jumpa lagi!