Wednesday, October 1, 2014

Pilihan Kelas Anjuran Akademi Bekerja di Rumah

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, hari ni genap 6 bulan Ayu sertai Akademi Bekerja di Rumah. Dalam tempoh yang sangat singkat ini, banyak benefits yang Ayu perolehi (bukan sahaja daripada segi income, tetapi juga benefits lain).


Since ramai yang contact Ayu bertanyakan tentang Pakej Kelas yang dianjurkan Akademi Bekerja di Rumah, sekali lagi Ayu nak share. Dimaklumkan bahawa, Yuran penyertaan adalah bergantung kepada Pakej yang ingin disertai. Yuran cuma SEKALI SAHAJA, dan tak perlu nak Renew setiap tahun. 


Range Yuran Pakej Kelas antara RM150 - RM300 sahaja. 


Ramai juga yang nak FREE jer. 
Ermmmm, sebenarnya Yuran Penyertaan telah ditetapkan oleh Pengasas Akademi Bekerja di Rumah iaitu Puan Masayu Ahmad. Kalau ikutkan, harga yuran sebenarnya lebih kepada harga eBook yang diberikan dalam setiap Pakej. Belajar dengan cikgu Online tu seolah-olah percuma saja.


Lagi pun, kalau kita nak bisnes, susah juga kalau langsung taknak keluarkan modal. Sedikit sebanyak, kena keluarkan juga. Ia sebagai satu komitment dan push factor kepada kita untuk meneruskan apa yang kita dah mulakan.



Pakej Kelas Anjuran Akademi Bekerja di Rumah:

  1. Kelas Asas Blog & Penulisan
  2. Kelas Asas Blog & Fanpage Mula Bisnes (Produk Sendiri/Dropship ABDR)
  3. Kelas Beriklan mudah.my
  4. Kelas Pengurusan Kreatif

Kenapa kelas-kelas ini diadakan?
Ini adalah sumbangan kami di Akademi Bekerja di Rumah kepada wanita dan surirumah yang ingin bekerja dari rumah atau pun menjalankan secara sambilan untuk menambah pendapatan. 

Jadual kelas ONLINE adalah fleksibel dan tiada tempoh tamat diberikan. Ia bergantung kepada komitment dan usaha masing-masing! Anda boleh diskus dengan guru online untuk belajar, di mana pembelajaran dan perbincangan adalah melalui Facebook/Whatsapp/Telegram. 

Ayu sendiri dapat habiskan semua tugasan dalam masa 2 minggu sahaja. Itu pun saya rasa dah lambat sebab kebetulan masa tu labtop kena virus dan tak dapat connect dengan WiFi. Ingat, bertangguh pencuri masa! Rugi kalau lewatkan...lagi-lagi peluang nak dapat duit kan!

Kami di Akademi Bekerja di Rumah bersedia membantu anda menyampaikan dan berkongsi ilmu tentang blog dan berniaga online dengan cara yang efektif. 

Blog adalah medium pemasaran PERCUMA... gunakan sebaiknya kerana berniaga online tanpa blog adalah sangat rugi!

Boleh hubungi Ayu kalau nak tanya lebih lanjut. 

Jumpa lagi. Wassalam

No comments: