Thursday, October 30, 2014

Yoga Pants at Zalora Malaysia

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua;

Bagi wanita masa kini, terutamanya yang sudah bekerja, they tend to bow down more demi kerja mereka dan bukan untuk kehidupan mereka. Ini adalah satu fakta. Walaupun ramai yang tahu betapa pentingnya sebuah kerjaya demi kelangsungan hidup yang lebih baik, namun itu tidak bermakna kita tidak boleh live our life to the fullest. 


You may lose some while gaining some but you might regret later when you realise you have just missed all the good chances in your life. So don’t let the chance slip away, cuba imbangkan hidup anda dengan pelbagai aktiviti yang boleh membuatkan anda lebih happy.
Image source: Google Images

Bersenam atau bersukan adalah antara aktiviti yang sangat bermanfaat!

Ia bukan hanya untuk membuatkan anda cergas dan cantik luar dan dalam sahaja, namun percayalah sedikit exercise of  your favourite activity boleh membuatkan anda lebih happy. Kesihatan itu adalah penting dan kini ramai wanita yang mengabaikannya dek kerana jadual kerja yang terlalu padat. Cuba atur dan seimbangkan agar anda mempunyai kehidupan yang lebih bermakna.


Bagi mereka yang gemar akan aktiviti yoga pasti tahu manfaat dan kebaikannya untuk tubuh badan. Ianya adalah satu bentuk senaman yang cukup baik untuk tubuh badan malah membantu mengurangkan stress! Namun anda harus tahu bahawa persalinan yang sesuai adalah sangat penting sebelum mengikuti kelas yoga.


Dapatkan pakaian yang sesuai seperti baju sukan atau sports top yang selesa, sepasang kasut sukan dan sudah pasti yoga pants. You never ever want to go to the yoga class wearing jeans, kan? So sebelum anda sertai kelas senaman itu dapatkan dahulu sepasang seluar yoga yang diperbuat daripada material yang berkualiti bagi menjamin keselesaan ketika membuat yoga.Jika anda masih mencari seluar yang sesuai apa kata lihat di website ZALORA Malaysia. ZALORA mempunyai koleksi Yoga Pants online for women dengan harga yang sangat berpatutan daripada pelbagai jenama terbaik. Jadi, sekarang anda sudah tahu di mana untuk dapatkan seluar yoga anda!

                   

                   

1 comment:

Miss Aini said...

your pictures has broken code so gambar keluar satu je