Thursday, November 13, 2014

Vitalift Serum

Kehilangan fungsi biologi yang disertai dengan kemerosotan kesuburan dan peningkatan kadar kematian berikutan dengan peningkatan usia menyebabkan penyakit penuaan seperti gangguan berwarna pigmen, pengurangan perlindungan antioksidan, kemerosotan kualiti kulit dan kelambatan dalam penyembuhan kulit.
Dengan pengenalan Vitalift Serum, yang terdiri daripada PhytoCellTecTMSwiss Apple dan PhytoCellTecTMAlp Rose, kombinasi yang inovatif membantu melindungi sel stem kulit manusia. Selain itu, Pheno-SFETM, ekstrak Pu-erh yang bertindak sebagai antioksidan turut membantu melindungi sel daripada tekanan oksidatif, dengan itu memerangi kronologi penuaan dan meningkatkan daya hidup sel stem kulit.
KEBAIKAN VITALIFT SERUM

1. Menjadikan kulit muka anda lebih anjal, tegang dan gebu.

2. Menggalakkan pembaharuan, pemulihan dan pertumbuhan semula kulit.

3. Mengaktifkan sel-sel kulit yang tidak aktif.

4. Melancarkan sintesis kolagen dan peredaran mikro pada kulit.

5. Mengembalikan keseimbangan lembapan kulit serta keseimbangan pH.

6. Memberi perlindungan antioksidan terhadap ancaman UV dan radikal bebas

7. Melembutkan, menghaluskan dan melicinkan tekstur kulit.
8. Menyegarkan, mencerahkan dan meremajakan wajah.

CARA PENGGUNAAN:
Sapu dengan rata pada muka dan leher sebaik sahaja mencuci muka dengan pembersih dan toner. Urut dengan perlahan-lahan. Gunakannya dua kali sehari; pagi dan malam.

P/S: Dah lebih kurang 2 bulan saya gunakan Vitalift Serum ni. Next entry saya akan buat Review. Yang pasti, Vitalift Serum ni memang best, tak melekit dan JIMAT!

No comments: