Monday, December 15, 2014

ADS| Set Kecantikan Shaklee

Sticky Post
Please Scroll Down for a Normal Post

Pasti kita impikan kulit yang lebih sihat, tak kusam, tak pucat dan tak berminyak kan?
Oh! Parut-parut jerawat pun mesti nak clear! 
Senang citer, kita nak kulit halus-mulus-dan-gebu.

TAPI kita selalu risau tentang bajet kan?


Jangan risau!

Dengan Set Kecantikan Kulit Shaklee, tak perlu membeli setiap bulan. 1 set boleh tahan berbulan-bulan…memang berbaloi, selamat & terbukti berkesan.



✿VITA E COMPLEX SHAKLEE✿
°Memperbaiki parut
°Mengurangkan jerawat
°Memulihkan tekstur kulit
°Memberikan ton kulit muka yang sekata
°Mengurangkan kedut & garis – garis halus


✿B-COMPLEX SHAKLEE✿
°Melembabkan kulit
°Menaikkan seri wajah (glowing)
°Anti-stress (penyebab jerawat)
°Melancarkan peredaran darah


VITA C – Plus (Sustained Release) Shaklee✿
°Membentuk kolagen
°Mencerahkan kulit
°Menghilangkan kedut
°Menghilangkan jeragat
°Merawat kulit kasar & kering


✔Untuk mendapatkan kesan yg lebih baik, berkesan & cepat amat digalakkan untuk ADD Shaklee Energizing Soy Protein(ESP). 
Ini kerana ia memastikan sel kita sentiasa sihat dan berganti setiap 21 hari.
Kulit lebih gebu, lembab & parut-parut lebih mudah hilang.

ISTIMEWA DISEMBER 2014
Shaklee buat double promotion sepanjang bulan ini iaitu:
  • Vitamin E 
  • Vitamin C- Plus Sustained Release.

Memang berbaloi harganya. Saya pun dah beli. Sebotol Vitamin E, sebotol Vitamin C dan sebotol Ostematrix. Inilah masa sesuai korang nak beli sebab banyak ok beza harganya! 


Untuk maklumat lanjut atau nak order, korang boleh contact Puan Saliza melalui cara berikut:

✉ PM ➜http://www.facebook.com/messages/AdrianaVitashop

☎ Call/SMS/WhatsApp dan Taip ke 012 – 227 6495 Saliza




DISCLAIMER: Saya juga SID Shaklee tapi saya tak jual, cuma sebagai pengguna sahaja. Harap Maklum. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...