Friday, February 27, 2015

Coaching 'Hati' secara PERCUMA daripada Coach Nurli Salleh

Assalamualaikum.

Ayu nak share satu berita baik dan peluang keemasan untuk korang yang nak dapatkan sesi Personal Coaching daripada Coach Nurli Salleh.


Basically, Coach Nurli Salleh akan berikan coaching berkaitan diri yang mana pokok pangkalnya bermula dari HATI. 




Coaching ini sesuai untuk anda yang:


  • Ada rasa tak bahagia
  • Ada rasa tak tenang, serabut, jiwa kacau
  • Rasa tak puas hati membelenggu diri
  • Stress 
  • Mengalami masalah peribadi (perkahwinan, hubungan dengan keluarga, etc)
  • Kecewa gagal dalam career
  • Dan juga sesiapa sahaja yang rasa ada saja yang tak kena dalam diri dan hidupnya dan ingin menjadi lebih tenang, damai dan ingin terus bangkit dari kegagalan atau masalah yang membelenggu diri.



Sesi ni jika berbayar RM444 yer untuk tempoh lebih kurang 1 jam 30 minit.
Untuk waktu TERHAD ini, Coach Nurli Salleh nak bagi PERCUMA saja.

Keutamaan akan diberikan pada yang boleh ke Shah Alam dan kawasan sekitarnya. Kalau yang jauh pun boleh, tapi uols kenalah datang ke Shah Alam. Pasal tempat, nanti boleh deal kemudian. Book your seat first.


Korang boleh contact Coach Nurli Salleh di talian Whatsapp: 012 - 472 8335

Jika segan nak terus contact Coach Nurli Salleh, boleh juga contact Ayu dulu. Nanti i jadi orang tengah hehehe. 


Ayu rekemen sangat untuk coaching ni. Well, Ayu dah pernah pun coaching dengan Coach Nurli ni. Alhamdulillah bersyukur sangat dengan apa yang ayu lalui setelah 'hati' ini didamaikan dan dikejutkan dari dilema membelenggu diri. 


So, ni tengah percuma... korang cepat-cepat ambik peluang ni. Ok...jumpa lagi. Wassalam.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...