Monday, April 6, 2015

Nak Jadi Working at Home Mom?

Assalamualaikum.

Beruntungnya korang zaman sekarang ni berbanding masa Ayu mula-mula berhenti kerja dulu. Nowadays, banyak sangat peluang nak jana pendapatan dari rumah. Selain itu, pelbagai sumber nak tambah ilmu tentang bisnes dari rumah samada secara online atau offline. Free atau berbayar. Tapi, biasanya yang berbayar lebih dihargai. Kan?


Jika korang nak ilmu, panduan, motivasi dan perkongsian berkaitan bekerja dari rumah, working at home mom, idea home based business dan perkara berkaitan kerja dari rumah, bulan April ni Akademi Bekerja di Rumah (ABDR) tawarkan 2 pakej eBook dengan harga RM50 sahaja. 


2 buah ebook adalah yang baru saja dilancarkan iaitu:
  • Surirumah Juga Boleh Bisnes (Puan Zaila Mohamad)
  • Yeay! Mama Sudah Resign (Puan Masayu Ahmad)


Korang boleh pilih antara dua pakej ini. Yang membezakan cuma sebuah eBook sahaja samada:

101 Idea Home-Based Business




Super WAHM, Super Mom


Siapa patut miliki eBook ini?

  • Peniaga online
  • Nak berniaga tapi tak tau idea bisnes apa
  • Surirumah
  • Wanita Bekerja dari Rumah (WAHM)
  • Wanita Bekerja yang ada impian nak berhenti kerja dan buat bisnes
  • Wanita dalam dilema nak kerja ke nak berhenti kerja
  • Wanita yang dah bosan kerja
  • Surirumah yang dah bosan dok di rumah (kes tepu hehe)
  • Wanita inginkan motivasi
  • Wanita yang suka membaca dan menambah ilmu
  • Wanita yang ingin upgrade diri
  • Wanita yang suka baca kisah motivasi orang lain

RM50 sahaja untuk 3 ebook. 
Sangat berbaloi berbanding harga asal.


Berminat nak tau lebih lanjut atau nak beli boleh contact Ayu:
013 - 255 0727


Nanti ayu share isi kandungan untuk semua eBooks ni dalam next entry.
Wassalam.

No comments: