Tuesday, April 14, 2015

Roti Daging Berkeju Masak Guna Oven

Ayu dah pernah share resepi roti daging berkeju kat blog ni.
Sebelum ni bakar guna pemanggang ajaib.
Kali ni, guna oven pulak. 
Laki dah belikan hujung bulan December 2014 lepas.

Bila bakar guna oven ni kan.
Lebih sedap sebab keju tu bebetul meleleh.
Perghhhhh! Heaven makanan berlemak berkirin ni.
Lantas melupakan impian nak kurus macam Maya Karin.


Maka, dalam entry taip laju-laju sebelum masuk waktu Maghrib ni.
Kita share gambar jer la.
Tukang taip ni pun telan ailio tengok roti daging berkeju ni.
Sebabnya buat ni beberapa bulan lepas dah hahaha.



Inti yang dijamin sedap hehehe

Tak snap gambar bahan-bahan. Ni jer snap.
Dah proses nak letak dalam loyang

Loyang kecik jer. Cukup ler 3 beranak nak makan. Hariz tak makan benda camni.

Dah masak. Kasik hangit-hangit sket, baru aummmmmm!

Nampak kegebuan inti yang dah sherasi berdansa dengan cheese?

Jemput... telan ailio sesamer hehehhee.


*Proses nak delete gambar sebenarnya, so kita share kat blog dulu.
Selamat menjamu mata.

P/S: Resepi sama jer dengan yang sebelum ni. Kalau nak cuba, boleh carik entry tu :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...