Friday, May 22, 2015

Dekorasi Bilik| Bilik Coklat Bertukar Pink Putih!

Bila pindah sini, kami cat bilik ni warna putih + dark brown.
Lama-lama, warna makin buruk jadinya.

Jadi, decide cat semula juga dengan kaler soft.
Putih dan pink (cat lebihan bilik warna pink purple).
Jimat, buat apa membazir beli cat lagi dah dinding terrible macam ni.



Teringat dinding Istana Kayangan dulu. Puas hati dok situ, takder masalah pun berbanding dok sini.
Sememangnya saya menyesal pindah sini!

Merawat hati yang lara akibat penyesalan pindah sini.
Layan dulu sekeping gambar bilik ni sebelum di cat pink.




Sedia untuk dicat.



Alihkan katil biar jauh dari tingkap nak elak bahang.
Katil dah buruk giler dah, beli pun murah jer kat Perabot Bahagia masa dania baby lagi.
Tu bertompok kaler cream kat katil tu bekas cat la tu hehhee.
Adik ayu la mengecat masa kat Shah Alam dulu, habes melekat kat katil.


Nak tengok katil antik tak?
Siap ikat okey!
Ko hadoooo? Mesti kalu korang dah campak katil ni kan?

Erkkkk, sememangnya nak jugak beli baru, sebab nak bagi semangat kat dania tdo dalam bilik dia ni.
Tapi, tunggulah dulu. Selagi buleh guna, gunal jer dulu. hehhehe


Next entry, ayu share gambar bilik yang dah siap kemas.


No comments: