Friday, July 3, 2015

Idea Deko Raya Bajet| Pokok Hidup

Ada antara kita tak suka hiasan bunga-bunga kan?
Mungkin anda suka pokok hidup jer.

Macam ayu, ayu suka kedua-duanya.
Bunga suka, pokok hidup pun suka.
Walaupun tanam pokok hidup asyik mati ajer.
Itu takper, beli lagi.. dan lagi hehehhe.


Jadi, ayu nak share idea deko raya bajet
Just gunakan pokok hidup dan pasu yang comel dan murah juga.


Nak deko pokok hidup dalam rumah senang jer.
Sediakan jer pasu yang lawa ikut selera kita.
Pastu, letak jer pokok tu dalam pasu tersebut.
Siap!


Ni contoh yang ayu pernah buat masa kat umah Shah Alam dulu.
Semua pokok ni dah arwah tau. hehehe.
Yang tinggal cuma pasu putih tu jer.
Nanti boleh buat lagi ala2 camni.


Contoh 1: 




Contoh 2:






Contoh 3:
Combine pokok dalam Contoh 1 & Contoh 2

 Simple, easy & very nice!





Selamat mencuba!



No comments: