Friday, July 31, 2015

Raya Kedua 2015

Ahad Nizam & the geng dah kena kerja kat Kuantan.
Alhamdulillah, ada hikmahnya, dapatlah balik Besut.


Pagi-pagi dah siap berkemas. Tak sabar nak balik rumah mak sendiri.
Pukul 12.30 tengahari baru bertolak.
Abang nak bertolak ke Besut lepas Asar.

Meriah kan? 




Mak nizam kasik seplastik besar rambutan. Ni kerja Hariz dan cousin dia, pepagi dah makan rambutan.




Dania bersama jubahnya.
Kalau sesaper nak tempah, boleh tempah melalui saya untuk raya haji ni.
Masih dalam proses berunding dengan tailor tentang harga.

Nak tempah atau nak tau lebih lanjut, boleh contact saya.




Abaya saya beli online.
Kebetulan cutting dan design lebih kurang sama yang tailor buat untuk dania.




Inilah aktiviti Hariz bila naik kereta. Pilih VCD.
Nak dengar lagu kat radio pun dah susah. Boring betul asik cd otromen jer.




Si hensem pujaan hati. Hensem kerrrr?




2 jelitawan dijiwa nizam sedang membuat cobaan wefie. 



Dah ada geng nak melarams! Best bila anak dah makin besar.



Port feveret Hariz! Celah-celah seat






Mulai mengantuk nampaknya!



Fuh! Dapat mama papa dengar lagu raya.

Alhamdulillah, selamat sampai Kemaman sebelum Asar.
Jalan pun tak jem. Sedap jer tidur sebab anak-anak pun tidur. hehehe.

Nizam terus ke Kuantan lepas tu.
Kami teruskan perjalanan ke Besut.
Sampai Besut dalam pukul 8pm.


Yer, itu saja cerita raya kami.
Mati kutu ler jugak sebab raya ketiga nizam dah kerja.
Gini ler nasib anak-bini TNB. 
Takper, sabar jer lah... janji masyukkkkk :)

Ok, bye!

1 comment:

Rizziela said...

syoknya ada geng nak melaram..bila la sy nak merasa