Tuesday, August 25, 2015

Pencuci Tandas dan Lantai Eziclean

Ayu nak share, produk keluaran Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. dalam series Penjagaan/Kegunaan Kediaman iaitu Pencuci Tandas dan Lantai Eziclean.


Para surirumah dan wanita bekerja, pasti dambakan produk sebegini yang dapat bantu mudahkan dan jimatkan masa kerja-kerja membersihkan tandas dan lantai. Betul tak?
Kelebihan:
Pencuci tandas dan lantai Eziclean adalah bersifat alkali, tidak beracun, dapat menghindarkan serangga-serangga perosak dan menjimatkan kos. Ia mempunyai keharuman yang menyegarkan.


Apakah keistimewaan pencuci tandas dan lantai Eziclean berbanding dengan produk-produk di pasaran?
Ia adalah formula beralkali dari USA, di mana ia selamat untuk membasmi kuman dan bakteria yang berbahaya. Adakah produk ini bebas daripada membilas?
Ya, produk ini bebas daripada membilas. Justeru itu, ia menjimatkan masa dan tenaga di samping berekonomi kerana ia sangat pekat.Adakah bau pencuci tandas dan lantai Eziclean ini boleh diterima?
Ya, ia meninggalkan keharuman yang menyegarkan selepas menggunakannya.
Cara Penggunaan:


Cucian tandas:
Picitkan Pencuci Tandas & Lantai Eziclean ke sekeliling mangkuk tandas dan biarkan selama 5 minit sebelum dicuci dengan air. Picit ke sekeliling untuk tujuan bilik tandas keharuman.Cucian lantai:

Campurkan 1 hingga 2 penutup Eziclean dengan 4 liter air untuk mengelap lantai. Tidak perlu dibilas dengan air.
Lain-lain:
Campurkan sukatan ke dalam air untuk mencuci perkakas-perkakas rumah dan pejabat.
Harga sebotol: RM18

Promosi 3 botol: RM50

*Tidak termasuk postage


Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut dan pembelian:
Ayu Rashid

013 - 255 0727

1 comment:

Farah WAHIDA ABDULLAH SUHAIMI said...

Bila datang mood rajin, memang satu rumah disental. tapi bila sakit pinggang..mood pun hilang. Jemput baca entry blog saya Kesihatan Sendi