Wednesday, August 19, 2015

Set Kempis Perut Bajet

Syawal dah berlalu, menghitung hari pula untuk Hari Raya Aidiladha.
Meriah pergi open house dan kenduri-kendara sana sini.

Oh ohhh... perut pulak dah makin maju ke depan.
Tak kira lelaki atau perempuan, memang inilah selalunya masalah kita.
PERUT BUNCIT!


Since bajet pun dah agak 'lari' di musim lepas raya.
Jadi, saya syorkan cuba SET KEMPIS PERUT BAJET ni.



1 set Set Kempis Bajet ni terdiri daripada:

1 kotak Mineral Coffee (20 sachets) = RM30
1 botol Garlic Tablet (80 biji) = RM38

1 set = RM68 + postage RM9 = RM77

Saya jual dengan harga RM70 sahaja termasuk postage.



CARA PENGAMBILAN:


Pagi: 

2 Garlic tablets (sebelum breakfast)
1 sachet Mineral Coffee (semasa/selepas breakfast)


Petang:
1 sachet Mineral Coffee 

Malam:
2 Garlic tablets


FAQ: 1 set ni untuk berapa minggu pengambilan

Mineral coffee: 20 sachets/2 sachets sehari = 10 hari
Garlic tablet: 80 biji/4 biji sehari = 20 hari


Oleh itu, digalakkan beli 2 kotak mineral coffee + 1 botol garlic tablet untuk 20 hari pengambilan. 

Set untuk 3 items ini: RM100 sahaja termasuk postage


Saya galakkan beli set 2 mineral coffee + 1 garlic tablet, lebih jimat dan boleh terus untuk 20 hari pengambilan. Tapi, terpulang pada bajet, nak cuba set RM70 dulu pun boleh. 




Boleh hubungi saya untuk pertanyaan atau pembelian.
Ayu Rashid
Whatsapp: 013 - 255 0727

1 comment:

Nor Arinee Mat Saaud said...

garlic tu 80 biji utk berapa hari?