Tuesday, August 25, 2015

Umie Sue Studio| Service Design

Untuk slot Review kali ni, ayu nak share dengan korang mengenai Umie Sue Studio.
Jika geng-geng susun atur dan deko-deko, kebanyakan pasti kenal dengan Sue Suka Susun.

Sue ni dah semakin hebat dengan kerja dari rumah beliau iaitu buat design.

Antara servis design yang sue tawarkan dengan harga sangat berpatutan.

- buat blog
- edit blog
- header blog
- facebook cover
- logo
- watermark
- design bunting/banner
- flyers/posters


Ini antara design yang ayu dah pernah tempah dengan sue. Cantik uols!

























Ayu suka berurusan dengan sue sebab sue sangat berbudi bahasa orangnya.
Service dia sangat bagus. 


Dan ayu kagum dengan kegigihan dia. 
Ayu mula tempah dengan sue sejak awal dia buat design.
Makin banyak improvements dapat dilihat dengan hasil karya beliau.
Senang citer, tengok jer design... dah dapat agak hasil kerja Sue :)

Semoga sue terus sukses.




Macam mana nak tempah
Korang boleh visit:






Semoga review ini bermanfaat buat kita bersama.

1 comment:

JaJa_NoRLiza said...

Pernah juga berurusan dengan sue ni...pernah sekali jer jumpa dia..sgt2 polite..tak sombong...
Dan mmg selalu follow blog dia..follow cerita kat geng FB KSSA...sue mmg gigih..kental... kagum betul ngn dia nih... :)