Friday, September 18, 2015

Pasang Langsir Eyelet & Day Curtain SIAP!

Last entry pasal langsir akhirnya tiba!
Maaf la yer jika ada yang rasa menyampah.
Bila ada banyak gambar dalam folder, dan rasa nak delete.
Kenalah masukkan dalam blog cepat-cepat.
Cepat ke... dari bulan 8 lagi semua ni berlaku!


Ulangtayang dulu gambar langsir sebelum pasang day curtain.





Sedia untuk habukkan rumah! 




Sementara nizam buat kerja men-drill, saya pun gigih la jugak cucuk langsir ni.
Jenuh wehhh sebab lebar langsirnya.





Day curtain done!



It's completed! 







Agak messy jadiknya bila dah letak wallpaper corak macam ni.
Huhuuu, jujurnya tak minat.
Tapi redha jer la. Nizam cakap nanti dah boring kita tukar.
Amboiiii, ini rumah sewa jer beb... takyah over sangat.
Nak pindah nanti aku cabut semua... hahahha matik ler busuk ati!

Okey, sekian cerita langsir eyelet kat sliding door yang penuh drama.





IKLAN SEBABAK!


Sehelai: RM35 + RM7 postage
4 helai: RM100 + RM10 postage

Next Bacth: 
InsyaAllah selepas Aidiladha nanti.

No comments: