Wednesday, September 9, 2015

Set Bilik Tidur Fella Design

Kita sambung lagi entry kami pergi HQ Fella Design kat Kg Bukit Subang (eh betul ke kat situ nama tempatnya, lupa dah!)


Kali ni, nak share pulak gambar set bilik tidur fella design kat showroom tersebut.



Cantik tak uols set bilik tidur fella design ni?


Opss! Iols laki bini tak mampu la nak beli set bilik tidur semahal ni.
Fuh! tengok harga pun dah lap peluh.
Haishhh kalau aku kayaaaaaa, memang aku beli.
Kang ada jugak tiap-tiap tahun beranak kalu bilik tidur cantik camni hahaha.

Eh, ke sayang nak guna, pastu tidur bentang toto kat lantai.
Wah! Itu stok ko dah kenapa, beli mahal-mahal sayang nak guna.

Dah, tak payah berangan ayu,
Tak mampunya nak beli. Jadik, snap gambar & tatap cukuplah.



 Ini kalau kawen, jadikan bilik pengantin... perghhh!
Mesti lawa meletop-letop bilik pengantin uols.


Banyak lagi set bilik tidur kat Fella Design ni.
Saya cuma snap yang ni jer, sebab ni yang woww cantiknya.
Sebab kaler putih dan suwit-suwit gitu.
Yang lain, saya tak snap, sebab jalan laju-laju nak pilih sofa.
Dengan nak menjeling hariz lagi, hahaha.
Asyik nak berlari dan memanjat ajer, seram mak.


Ok, dah... lap semula ailio tu semua. 
Pegi masak, lagi berpekdah. 

Nanti i share lagi gambar sofa kat fella ni. 
Kene selesaikan semua gambar yang ada dalam labtop, nak delete jer.
Jimatkan storage labtop hehehe.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...