Thursday, October 22, 2015

Anniversary ke-10

Alhamdulillah, Allah bagi rezeki, dah 10 tahun kami kawen.
20.8.2015 lepas, baru nak update.

Kami tak ke mana-mana pun.
Biasa pergi jugak jalan-jalan ke Melaka
Tapi disebabkan on weekdays, keluar makan malam jer.


Makan malam di mana?
Secret Recipe Semenyih sajork.
Takder chance la nak tawaf-tawaf tuntut hadiah kan?
Kalau kat Shah Alam dulu... weee heaven.
Ok enough la ayu, terimalah kenyataan ko tak dok Shah Alam dah. Tskk tskkk.


Ada gambar jer sikit, nak share sebab tatau nak update apa.
Asyik pasal deko, produk jualan jer, bosan jugak kan.
Meh tayang muka sekeluarga pulak. Erkkk lagi bosan korang tengok kot!



Mr. Right


Mrs. Alwayz Right! Hehehe




Makan ini saja. 
Takder kek-kek sebijik. Beli 2 slice jer tapau. 
Makan kat rumah lagi sedap, dah sejuk-sejuk letak dalam fridge lagi heaven..

Mr. Right punya


Mrs. Alwayz Right punya.
*mood diet katernya!


Dania & Hariz



Hariz.
Dia hadap aiskrim jer, pegi makan memaner aiskrim jugak dia carik.








Dah habes aiskrim baru nak mengendeng makanan kakak.




Sawan kamera!





"Apa-ape jer la mama"

Semoga Allah merahmati kami dunia dan akhirat. Amin.

3 comments:

Shela Abdrohman said...

Happy Anniversary !! semoga dipermudahkan segala urusan & bahagia hingga hujung nyawa :D

✿ Atin ✿ said...

happy annivesary kak ayu. moga trus bahagia.. amin.

mine next month :)

Ayu Rashid said...

Terima kasih dear Shela. Amin :)