Friday, October 2, 2015

CALLING UNTUK ANDA YANG NAK KERJA DARI RUMAH

Assalamualaikum.
Ramai yang contact ayu, tanya berkenaan kerja dari rumah dan Akademi Bekerja di Rumah. Alhamdulillah, dah setahun setengah ayu bersama Akdemi Bekerja di Rumah (ABDR). 

Mungkin ada yang tak mampu lagi nak sertai kelas ABDR disebabkan yuran komitment atau belum bersedia lagi. 

Kali ni, ayu cadangkan korang beli dulu eBook ABDR. Baca dulu ebook dah memadai juga, kerana ilmu penting untuk kita kekalkan momentum, dapat idea dan tahu hala tuju kita. 

Bulan Oktober ni, ABDR berikan promosi giler kentang ni:


Kelima-lima ebook ni boleh dikategorikan sebagai PAKEJ untuk anda yang:
- Nak bisnes guna blog
- Nak kerja dari rumah (jadik WAHM)
- Nak belajar asas bisnes 
- Nak tahu idea bisnes dari rumah
- Nak baca perkongsian hebat WAHM yang berpengalaman
- Nak tips, ilmu dan idea berkaitan kerja dari rumah
- NAK JIMAT BAJET beli 5 ebooks time promosi


Percayalah, sikit pun tak rugi kita baca semua ebook ni. Apa-apa pun, kita kena bermula dengan ilmu. Macam ayu sendiri, jika tak sentiasa upgrade ilmu, motivasi dan baca perkongsian orang lain, tak tau la mana dah tercampak si ayu ni dalam dunia bisnes dan kerja dari rumah. Im just a human being, adakala turun naik semangatnya. Biasalah, kehidupan. Tapi, salah satu cara ayu kekalkan momentum ialah baca buku, baca daripada google dan juga semestinya ebook-ebook di atas.

RM100, murah saja. InsyaAllah pasti berbaloi dengan ilmu yang akan diperolehi. Berminat atau nak tau sembang-sembang, feels free to whatsapp ayu ok :)

013 - 255 0727
Pengurus Online Akademi Bekerja di Rumah



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...