Wednesday, October 21, 2015

De'Xandra Perfume Agent

Assalamualaikum.

Malam tadi, secara resminya Ayu dah jadi Agent De'xandra Perfume yang tengah fenomena kat Malaysia ni. Haaaa, korang tau tak pasal De'Xandra Perfume ni?




Sejarah Kewujudan De'Xandra:


MARCH 2015, Pengasas De'Xandra PUAN ERNAYANEE NUR BINTI JULAIMI mewujudkan produk De'Xandra selepas 5 tahun beliau berniaga PERFUMES dari pelbagai jenis perfumes iaitu dari Pati Perfumes sehingga ORIGINAL PERFUME. 


Beliau banyak membantu pelajar & surirumah berniaga secara online menggunakan program DROPSHIP BELIAU sehinggakan 1 hari beliau merasakan ramai lagi tidak terbantu disebabkan PERMINTAAN perfumes yang beliau terima melebihi dari PENGELUARAN yang dapat di hasilkan. ( DEMAND > SUPPLY )



Disebabkan kesukaran mendapat stock & stock adalah terhad beliau merancang hampir setahun untuk mengeluarkan PERFUMES sendiri & Kajian beliau selama 5 tahun mendapati terdapat 3 ciri-ciri permintaan yang paling utama ramai penggemar perfumes cari.




Oleh kerana Ayu dan Nizam adalah penggila perfume, tapi bajet tak berapa nak hado untuk buat koleksi perfume hahaha, maka produk Inspired macam De'xandra Perfume adalah alternatif untuk berwangi-wangian dengan harga mampu milik.

Korang pulak macam mana? Kalau dah kualiti dah sipi-sipiiiii sama dengan yang original, boleh la kita memborong buat koleksi. Lepas tu, nak sembur pun bulehlah sembur tanpa rasa bersalah. Ini kalau yang original, sembur pun sayang hahahah. Konon takut cepat habis, dah kata mahal kannnn. Wajiblah berjimat cermat.



Ni Ayu bagi satu gambar contoh De'Xandra perfume.

Sebotol (35ml)
Harga: RM65 (postage: RM7)


Tester (3ml)
Harga: RM12  (postage: RM7)



Nak order boleh hubungi Ayu.
Whatsapp: 013 - 255 0727


Jumpa lagi. Wassalam.

No comments: