Tuesday, October 27, 2015

De'Xandra Perfume List

Assalamualaikum.
Hi semua pencinta wangian. Apa khabar hari ini? Wangi dan hebat semestinya :)

Ada berita gembira untuk anda semua! Koleksi list De'xandra Perfume dah bertambah lagi tau. Wah! Best bestttt. 

Berikut ialah De'xandra Perfume List setakat hari ini 27/10/2015. 


Banyak kan? Pasti puas hati nak pilih mana satu pujaan hati untuk kita berwangi-wangian dengan harga yang tidak menyesakkan poket. Malah, boleh borong buat koleksi lagi. Senang cerita, dalam sebulan tu, hari-hari boleh tukar sembur wangian berbeza. Amboi amboii amboiii, kemahen lagi yer. 

Okey, dah pilih tu... boleh contact Ayu untuk order. Nak beli per/botol boleh, nak beli tester pun boleh. Cuba dulu, InsyaAllah akan melekat la dengan De'xandra Inspired Perfume. Lepas ni, takyah dah telan airliur sambil hulur tangan kat promoter masa buat lintas langsung kat kaunter perfume kat Jaya Jusco atau Parkson. Ada yang murah tapi kualiti dan bau setanding yang ori, kenalah jadi pengguna bijok, yer dok. Duit yang kita dah jimat tu boleh guna untuk keperluan lain. 


Harga:
Sebotol: 35 ml = RM65 + RM7 postage
Tester: 3ml = RM12 + RM7 postage --> ini boleh borong sebab dapat beli banyak jenis sebab murah!

Contact me: Whatsapp 013 - 255 0727


Jumpa lagi, Wassalam.

No comments: