Friday, October 16, 2015

Pasang Wallpaper - Akhirnya Menjadik!

Pasang punya pasang... berpeluh-peluh housemate i.
Buat sekeping dia stop.
Buat sekeping dia stop.
Amboiii... kemain pasang wallpaper sambil layan COC.
Sakit jer mata aku nengok, sebab bersepah kan.


Kepingan pertama, semangat lagi dia heheh



Kepingan kedua dan ketiga... susah nak sambung corak walaupun dah potong sama.



Akhirnya siap jugak!
Takder pulak gambar full dinding dari depan. Boleh la yang ni pun.



Bunga wajib ado!
Sajer jer nizam cakap:
"Adoiii, cacat deko letak bunga"

Choii sangat kan hahahaha. 

Ok, sekian cerita wallpaper.
Since that day sampailah skang ni, takder buat apa dah.

Kat area sofa tatau lagi nak cat ke wallpaper.
Macam biasa, nizam nak wallpaper.
Ayu nak cat.

Oh tidakkkk.
Daku nak cat jugak area ni. Sofa tu bunga besar gedabak hokey
Unless wallpaper plain atau ayu tempah sarung sofa baru plain.
Wah! Byk duit ngkooooo. Ok berangan tak perlu bayar.

Ok, nanti saya share area sofa pulak yer.



2 comments:

Aty_Fared said...

cantik lah kak corak wallpaper tu... nampak elegant :)

cik hani said...

Comey laaa...kami ni plan nk berwallpaperjugak, tapi asyik tangguh je