Tuesday, October 20, 2015

Sofa Dah Jumpa Tempat Sesuai?


Siap bertanda soal bagai tuh!
Nampak sangat masih tak puas hati.



Puas hati ke tidak, ini jer la yang mampu dibuat.
Tak pakar macam ni la kan.
Kalau dapat kat korang yang expert dan kreatif.
Mesti korang dapat buat lawa-lawa kan?



Kertas-kertas tampal yang hariz belajar tu pun tak bukak.
Punyalah malas.
By the time buat entry ni, ayu dah bukak.
Bukak tu pun masa nizam gantung frame lukisan 3 serangkai bulan 9 lepas.
Semata bukak jer la kertas-kertas tu.
Double sided yang melekat kat dinding pun tak kikis buang.

Nak tunggu cat atau pasang wallpaper baru nak bersihkan.
Itu tatau la tahun bila akan terjadik.
Now laki-bini dah abes mood deko-deko dah.
Cukuplah apa yang ada :)
Tunggu mood rajin datang lagi, errkk maybe tahun depan!



Alhamdulillah, Wishlist dah tercapai.
Dengan izin Allah, cepat atau lambat bila sampai waktunya pasti dapat.
Itulah mengikut kata Coach Liya Nurli

Tapi, jika ada rezeki.
Ayu memang nak tempah sarung kusyen baru.
Nak tempah yang plain jer. Sebab ayu suka simple dan moden look.
InsyaAllah, kumpul dana dulu yang asyiklah terkikis heh.

InsyaAllah, pasti dapat dengan izin Allah. Kan?
Caiyokkkkk!
Masa untuk gandakan usaha dan gandakan lagi kebergantungan dengan Pemberi Rezeki.


1 comment:

cik hani said...

InsyaAllah..semoga cepat boleh tempeh sarung baru seperti yang kak ayu wish tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...