Thursday, November 19, 2015

Dekorasi Bilik Tidur Utama Nov 2015

Ni dekorasi bilik tidur utama. Gambar dalam entry sebelum ni iaitu untuk entry langsir blackout, idea deko bajet (throw cushion) dan DIY gubahan bunga adalah part of deko dalam bilik ni untuk November 2015. 

Jadi, ayu tak masukkan semua sekali dah yang tu, kang ulang tayang melampau pulak hehehe. Ini jer, simple jer pun. Dah takder benda nak share dalam entry kan. 


















Takyah captions sebab konsepnya malas dah nak menaip hehehe.

1 comment:

Mama Cahaya Mataku said...

carpet tu sama la dgn saya punya... gebu dan sedap digunakan utk solat..hihihi