Sunday, November 1, 2015

De'Xandra Perfume: Top 10 Selling

Assalamualaikum.

Ramai yang tanya Ayu, antara list De'xandra Perfumes for Him & for Her, yang mana paling best. Okay, since hal wangian ni melibatkan hidung dan citarasa masing-masing, ia sangat subjektif untuk Ayu berikan jawapan. Macam Ayu, suka bau lembut, fresh dan of course bunge-bunge hehehe. Korang? I tatauuu...


Cuma kat sini, Ayu nak share 10 bau yang top selling for Him & for Her. Jadi, silalah scrool dengan gigih :)


FOR HIM


1 Million by Paco Rabanne 



Dunhill Desire Blue



Hugo Boss Bottled



Armani Code



Chanel Allure  Homme Sport



Invictus by Paco Rabanne



De'Xandra Him



212 VIP by Carolina Herrera



Polo Black by Ralph Lauren




CK Eternity




FOR HER

Bombshell by Victoria Secret



Gucci Flora



Coco Mademoiselle by Chanel



J'adore by Dior



Lady Million by Paco Rabanne




Lancome Miracle



La Vie Est Belle by Lancome



Tresor Midnight Rose by Lancome



Dexandra Her



Versace Bright Crystal







Jadi, bolehlah cuba yang mana agaknya korang nak, maybe dah biasa beli yang original, takder masalah nak memilih. Sebab bau dan kualitinya HAMPIR MENYAMAI yang original.

Cuma, keistimewaan De'Xandra Perfume ni ialah ia halal dan mesra solat.
Jadi, boleh sembur tanpa was-was.
Itulah keutamaan kita sebagai orang Islam kan. 


Okey,  yang berminat boleh Whatsapp Ayu:
013 - 255 0727

NOTA: Penghantaran melalui Pos Laju sahaja. Tiada COD.
Harap maklum. 

No comments: