Wednesday, November 11, 2015

Perfume Murah dan Tahan Lama!

Nak benda murah, tapi bukan main lagi demand nak yang tahan lama. Itu maksudnya pengguna bijak, bukan demand atau mengada semata. Kannnnn? Macam tu lah saya hehe. Sebagai penggila perfume original, saya memang memilih pasal perfumes. Baju tak berjenama takper, asalkan perfume ori. Wah! Bajet ado-ado, padahal nan adoooo. Sedeh uols!


Tapi, sejak kenal De'Xandra Perfumes, wallaaaaaa... daku lompat bintang! Dapat jugak akhirnya perfume murah dan tahan lama. Banyak pilihan pulak tu, dan of course ia adalah inspired daripada jenama antarabangsa yang popular uols!


Dah, takyah runsing pasal bajet nak berwangi-wangian. Meh scroll bawah ni ha, pilih jer mana nak. Pastu contact saya tau :P


Ini saya bagi 10 top selling De'Xandra Perfume untuk wanita dan lelaki (For HER & For HIM) Jika tatau nak mulakan guna yang mana, saya rekemen cuba antara 10 bau yang fofular ni. Nak borong semua pun boleh hihiiii.



De'Xandra Perfumes - for HER






De'Xandra Perfumes - for HIM







List Semua Bauan De'Xandra Perfumes



Banyak kan? Puas memilih untuk diri sendiri dan pasangan. Boleh dah buat koleksi De'Xandra Perfume yang murah dan tahan lama ni. Botol pun cantik, sweet jer ala-ala english style gituu. Boleh jadi items deko atas almari solek :)


Okey, berminat boleh Whatsapp Ayu:
013 - 255 0727



(Penghantaran melalui Pos Laju sahaja, tiada COD)

1 comment:

Rizziela said...

berapa rm? kalau murah boleh order