Friday, November 20, 2015

Review| Kondominium Peranginan TNB Port Dickson (Outdoor)

Assalamualaikum.

Minggu ni dah minggu last sekolah. So keputusan periksa untuk kedua-dua sekolah Dania dah dapat. Hari Anugerah Cemerlang untuk sekolah agama dah lepas dan sekolah kebangsaan pulak hari Sabtu ni,  jadi tak gi sekolah setakat sehari dua tu ok jer kot hihiii. 

So, malam Isnin kitorang bertolak ke PD. Stay sana sampailah hari Rabu malam. Khamis (semalam Dania dah kena pergi sekolah nak ambik surat jemputan). Cukuplah 2 hari tu, lama-lama kang lemau pulak mama dia nih, konon nak rest, padahal nan ado, non stop migrain. Haishhhh!


Ni Ayu nak share gambar outdoor Kondominium Peranginan TNB Port Dickson. Kot la ada staf atau pesara TNB nak pergi bercuti. 


Untuk makluman anda, Ayu dah tanya Receptionist kat sini, kondo ni hanya untuk pesara dan staf TNB SAHAJA. Maksudnya, ia tidak dibuka kepada orang luar untuk sewa kondo ni. Jangankan nak sewakan pada orang luar, staf pun perlu ikut turn untuk menyewa kat sini. Jadi, silalah carik tempat penginapan lain, maaf yer pada yang ramai contact ayu tanya pasal kondo ni. 


Ini gambar dan view outdoor sekitar kondo tnb PD ni.







Image source: Click Here

Since Ayu takder snap gambar dari view depan kondo ni, jadi Ayu share gambar dari blog ini





















Korang lompat jer keluar dari pagar tu, jalan berbelas langkah dah boleh terjun laut.
Tapi, weols tak pegi ke laut pun. Panas hhahaa.
Budak-budak layan mandi kat swimming pool jer. 







































Malas nak buat captions, sebab dah tau dah... korang suka tengok gambar jer daripada baca kan?
Untuk review seterusnya, Ayu akan share gambar bilik pula yer. 
Kbye!

1 comment:

Rizziela said...

Cantik... Untung sapa yg keje dengan TNB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...