Friday, January 8, 2016

2 Bauan WAJIB Wanita Miliki!

Assalamualaikum.

Bukan semua pompuan suka pakai perfumes.
TAPI, ayu yakin ramai yang suka perfumes kan?
Memang tak lengkap la kalau kita takder at least 1 koleksi perfumes.

Jadi, Ayu nak rekemen kat korang
2 bauan perfumes yang korang wajib cuba iaitu:

Bombshell Victoria Secret 
&
dan Gucci Flora 



Gucci Flora:
Bauannya mempersonakan dan penarik personaliti diri.


Bombshell Victoria Secret:
Bau yang feminin & seksi tetapi lembut saja.


Peminat perfumes tegar jangan lepaskan peluang untuk grab kedua-dua jenis perfumes Dexandra ni. 
Kalau yang original memang gigil-gigil la nak beli keduanya ni.
Tapi, De'xandra Perfumes, insyaAllah tak jadi beban kat poket pun.

Beli 1 murah, beli 2 jenis lagi murah!
Jadi borong 2 jenis ni terus sekali harung :P


Harga: 
Sebotol: RM65/RM70 ss
2 Botol: RM120/RM130 ss

Postage: RM7/RM10ss


Berminat Whatsapp Ayu
013 - 255 0727

1 comment:

https://wordpress.com/post/cariduittepi.wordpress.com said...

hi, ayu, awak mencari ejen untuk memasarkan barangan anda? kalau ya, minta awak email saya ye. saya nak letak kat dalam e-book saya. pendapatanketiga@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...