Monday, January 11, 2016

Idea Deko| Dekorasi Elyza's Collections

Assalamualaikum.

Monday blues ke? Takkan baru minggu kedua tahun baru dah layan Monday Blues kot?
Heheheh... okey, pepagi ni kita layan dulu perasaan lemau dengan baca entry ni sambil lap ailio breakfast sebelum memulakan hari yang hebat. Gitew.

Kita layan tentang dekorasi.
Ini yang korang suka saya share kan kannn?


Wow! Tetiber di awal minggu di awal tahun layan Elyza's ko!
Hahahaha, berangan tak perlu bayar. 
Gambar pun google ajer, jadi meh la kita berangan bersama-sama.





Dari dulu lagi, saya suka tengok koleksi produk Elyza's. Tak kiralah langsir, dekorasi, fabrik untuk langsir, cadar dan soft touch berasaskan Elyza's. Sebab ia ekslusif, rare dan sejuk mata memandang. 




Nak kata saya minat english style tak jugak, sebab koleksi elyza's pun pelbagai range. Tapi memang suka laaaa. Cuma mampu tengok dan berangan saja. Nak beli tu, kalau kumpul duit pun, alahai rasa sayangnya... sebab tu end up cap Nilai 3, Nagoya dan Kamdar jugak aku sesah hahaha.


Ni kita sama-sama layan koleksi elyza's yang saya kutip kat Google :P

Letak dalam bilik seketul... perghh heaven!





Warna macam ni memang sentiasa dihati.



Kombinasi warna letop-letop tak hengat punyelah!





Simple & very nice!





Less is more konsepnya. Kalau rumah bujang lelaki pun sesuai sangat ni




Agak messy tapi tetaplah cantik letop-letops





Cozy sangat nih!





Saper suka hijau? Haaa mesti tergoda kan?





Sejuk jer nengok... ni kalau tidur sayang nak bangun ni :P


Okey nanti ada masa saya google lagi gambar menarik untuk sama-sama kita tatap hehehe.





IKLAN SEBABAK:
Must have perfumes for every women from Lancome:

 

Sebotol: RM65
2 botol: RM120
*Exclude postage

Agent Dropship juga diperlukan. Whatsapp: 013 - 255 0727

2 comments:

Rizziela said...

mmg cantik2... pemilihan langsir penting utk menaikkan seri sesuatu ruang kan

nadiah hanum said...

okehhh..habis dah lap ailio! hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...