Wednesday, January 13, 2016

Idea Deko| Pokok Hidup Kecil Dalam Rumah

Assalamualaikum.

Teringin sangat dalam rumah nak ada deko pokok bunga hidup comel-comel. Maka, kita google dulu amik mood berangan. Semua gambar ehsan Google Image.


Agak-agak mampu ke saya jaga pokok kaktus? Hahahhaha.







Ini tak letak atas para pun cantik!
Ayu dah ada 3 pokok ni, tanam macam ni la.
Cuma tak isi dalam pasu lawa lagi... nanti dah isi nak letak dalam rumah jugaklah. 





Haaa ngko... lawa tak hengat pulak pokok aloe vera tanam macam ni.
Arghh ni yang geram nak tiruvasi dan tambah koleksi pokok ni.
Okey, my next pokok yang akan dibeli :P



Aloe vera juga... ni makin geram nak beli nih.




Ini pun sesuatu sangat, macam rare gitu pokok dan pasunya. Lawa!



Saya ada pokok ni, beli masa baru pindah... hidup lagi tapi tak pernah berbunga hahaha.
Letak kat beranda luar jer. Pernah letak dalam rumah sekejap jer, pastu letak kat beranda dah tak bawak masuk rumah dah. Lawa la pulak tengok ni.


Sekian angan-angan untuk kali ini sambil menyejukkan mata tengok pokok-pokok cantik. 
Bye!



IKLAN SEBABAK:
Dropship De'xandra Perfume diperlukan.
Whatsapp untuk maklumat lanjut:
013 - 255 0727

1 comment:

cik hani said...

kak ayu memang minat betul dengan pokok hiasan kannn..
kami pokok hiasan dalam rumah umpama hidup enggan mati tak mahu..
tengok pokok pun kesian..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...