Monday, January 25, 2016

Iklan Properties di Facebook

Assalamualaikum.


Saya suka cuci mata tengok sponsored posts iklan properties kat facebook.
Kebanyakan yang akan 'melintas' di wall saya ialah condo.
Memang wowww sangat dekonya walaupun most of it hanyalah 3D design.

Ni contohnya...
Lupa nama syarikat apa. Tak dapat nak credit.


Kombinasi warna yang sangat wow. 
Pink & putih tu memang dah biasa sangat. 
Tapi bila feature wall tu kaler coklat.
Terus rasa nampak rare sangat. Sukanya lahai.
Dah tunjuk gambar ni kat dania... dia kata dania tak suka kaler pink. 
Tapi yang macam ni dania suka.
"mama belikan la dania katil dan rak putih macam ni"

Adesss.... menyesal aku tunjuk hahhahhaa.

Okey... nanti saya share lagi gambar-gambar dari iklan property
Dan saya akan save siap2 supaya boleh credit to them. 

1 comment:

Rizziela said...

sy nak try warna purple + putih..cantik sangat