Sunday, January 3, 2016

Perfume Bau Soft Untuk Lelaki

Assalamualaikum.

Ada tak antara korang sebagai isteri, yang suka kalau husband dia pakai perfume bau soft ajer. Bau soft ni kita rasa calm dan tak pening kepala. Rasa eh ehhh manisnya laki aku ni hahaha.

Saya macam tu la, suka bau soft ajer. Biasa Nizam pakai CK One jer. Asyiklah saya suruh dia beli yang tu jer bila abes. Pernah gak dia beli jenis lain, tapi saya suka CK One jugak. Tapi Dexandra Perfumes tak kuarkan pulak CK One. Agaknya tu version klasik sangat kot. Biasalah, weols kan dari zaman purbakala, dah umo nyaris jejak 40 kan... so kiranya zaman CK One tengah top tu, zaman  remaja weols la hahaa. Eh, now remaja jugak tau, tapi remaja purbakala :P


Okey, ini dia saya nak bagi list perfume lelaki yang bau soft iaitu:





Starwalker by Mont Blanc




Harga:

Sebotol: RM65
2 botol: RM120

Postage: RM7


Berminat boleh Whatsapp:
013 - 255 0727

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...